2014年12月13日星期六

RONALDO 7 Voetbalshirts -Golden Globes geconfronteerd met veel vragen

Afgevuurd in 2014 is ongetwijfeld de heetste speler RONALDO 7 Voetbalshirts Portugees Cristiano Ronaldo. De Real Madrid ster actief jaar in 2014 maakte een ongelooflijk aantal doelpunten en won ook drie trofeeën. Maar kritischer is, C Luo aspiraties om Real Madrid te leiden in de Champions League voor 12 jaar wachten op de Champions League, en het breken van persoonlijke doelen in één seizoen in de Champions League! Dit cijfer ligt waarschijnlijk in de komende jaren zijn moeilijk te doorbreken. Aspecten van persoonlijke eer, C Luo omvat ook zes waren van La Liga, de UEFA bekroond met individuele prijzen, allemaal volle gewicht, allemaal welverdiende. Er is geen twijfel dat dit de volledige erkenning van C Ronaldo in 2014 het toernooi verbluffende prestaties gegeven. Eerlijk gezegd, ik geloof dat elke C Lo Real Madrid fans willen allemaal de Golden Globe award nogmaals, maar controverse bestaat nog steeds onvermijdelijk ...... 2010 Golden Globe Award, als één van de Triple Crown absolute held van Sri Lanka Inter Milan Ned, hetzelfde jaar het WK in Zuid-Afrika, geleid door Nederland finale, maar uiteindelijk zelfs de top drie kandidaten zijn niet zo absurd, vanuit dit perspectief, als C Luo eindvonnis, voor Sneijder betreft, is er geen rechtvaardigheid in termen van .

Laten we eens kijken naar een andere favoriete Neuer. Als Goedkope Voetbalshirts de belangrijkste kracht van het Duitse team en doe mijn nummer 1 doelman van Bayern, Duitsland in de afgelopen twee jaar, evenals uitstekende defensie en talrijke belangrijke spaart voor zijn eerste doelman om de eer van de wereld te winnen. In het WK 2014 in Brazilië, Neuer is het geval van het Duitse team voor de vorming druk, vele malen buiten het strafschopgebied behoud van de schone lei, deze aanpak maakt het ook mogelijk de positionering doelman opgewaardeerd tot "wacht" kan worden gezegd om een nieuwe technische stijl leiden. Misschien in de toekomst de ontwikkeling van het voetbal, de doelman is om een goed niveau van de top verdediger hebben, "wacht" is ontstaan in de Neuer, dit is zijn grootste bijdrage. Als Neuer award, zal dit de doelman positie spelers die de Golden Globe award won voor de eerste keer, maar Neuer prestaties in 2014, maar ook een onberispelijke lijst van drie finalisten kan genoeg zijn om alles uit te leggen zijn. Maar als het Neuer award, of zal enige controverse: 2010 Zuid-Afrika World Cup, het wereldkampioenschap voor de eerste keer aspiraties Spanje Iniesta en Xavi moet de dual-core voelen? Platini publiekelijk dat de 2014 Golden Globe Awards moet worden gegeven van een World Cup-speler, dit echt goed?

Tot slot, kijk naar de topscorer in de Voetbalschoenen Sale Online Primera División en de Champions League geschiedenis in actieve dienst: Argentinië nummer één Lionel Messi. Macy's prestatie-evaluatie in 2014, de meest opmerkelijke is het WK in Brazilië in 2014, onder leiding van Argentinië won het WK runner-up titels, won hij ook de 2014 Brazilië World Cup Gouden Bal. Onder verwondingen, niets concrete situatie van de club vorig seizoen, Messi druk is erg groot, ervaren een transfer verbod, coaching, signeersessies, en een reeks van de wederopbouw in het seizoen 2014, Messi nog steeds (vanaf Tot nu toe) scoorde 52 doelpunten en had 21 assists doelen versus C Lo hoewel iets minder drie, maar leidde vier assists. Twee van de sterkste spelers in de huidige voetbalcompetitie tussen een paar weken de tijd om volledige concurrentie blijven, zijn de resultaten moeilijk te voorspellen. Maar als de meeste Messi winnen, ik denk dat het geschil zal groter zijn: de spelers betreden de Champions League en nam de spelers World Series niet in staat zijn om een Golden Globe te krijgen, dan laat ze finalisten wat de betekenis ervan? Dit echt goed? http://www.voetbalshirtss.com/


没有评论:

发表评论