2014年12月6日星期六

Cristiano Ronaldo pelipaita -C Ronaldo Portugalista

Kun Manchester United alkoi Cristiano Ronaldo pelipaita pelata, kun liikettä rikoksesta, C Lo: n muutos on erityisen tärkeää. Ferguson johti aikaan paluuta Euroopan huipulla, on vaikea nähdä aukosta tänään Red Devils muodostumista layout suunnitelma, miten tuhota vastustajat.
C Ronaldo, tietenkin, Wayne Rooney ja Carlos James Wilson pelipaita Tevez, vasen, oikea, ovat monipuolisia hyökkäävä pelaaja. Tämä kokoonpano C Lo on erityisen tärkeää, koska hän voi antaa etusijan valita sijainnin he haluavat pelata, ja kohdennettuja murtaa puolustus vastustajan heikkoudet - usein toisella puolella puolustaja. Tietenkin, se ei yläreunassa alkuun mennessä, jolloin otsikon osaksi yläpinnan Roman kertoo, että hänellä on tämä kyky. Tänään, C Luo on vahvistettu vasemman leikkaus pelata, koska hänen elintoimintojen, tekniset ominaisuudet ja asenteet on tuottanut valtavia muutoksia. Vaikea kuvitella tunteen C Luo palautusoikeus, pisteytys kysyntä määrittelee hänen pelityylinsä.
Älä unohda, hän on Portugali, maa laidaltaan Neuer pelipaita kuin ampuja enemmän fanaattisia. Se tekee myös maailmancupin hän joutui tilapäisesti palata oikealle. Oliko hän auttaa Varela teki viime hetken sitoa pisteet. Mutta se on osa vanhaa C-pelityyli. http://www.jalkapallopaitoja2014.com/

没有评论:

发表评论